Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

(mis)informatie

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2007-03-29 22:11:45

ik heb de laatste tijd een paar keer een paar berichten gelezen die niet helemaal kloppen.

er wordt door iemand een gesprek begonnen en dan zijn er mensen die zeker te weten bepaalde informatie daarover kunnen verstrekken (ik ga geen namen noemen)

vervolgens ben je in een bepaalde stemming en een dag later wordt je totaal misleid door iemand die weer zegt dat het absoluut niet zo is.

in geval van technische discussies vind ik dat er gewoon redelijk met argumenten en ervaringen een zicht wordt gegeven over het bepaalde subject, maar bijvoorbeeld over financiele zaken zijn er, die misleidende adviezen geven.

ik zou het op prijs stellen als de schrijvers zich wat bescheidener opstelde en hun kennis zouden verwittigen als zijnde ' ik denk dat het......' in plaast van het is zo.

dat is voor de lezer iets makkelijker, zeker als het om financiele adviezen gaat.

laat iedereen zich houden aan zijn "vakkennis" wat dat betrefd, en anderen kunnen zich gewoon bezighouden met de discussie zonder bepaalde dingen te vertellen die waar of niet waar zouden kunnen zijn.

cees.