Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Ondernemen in Frankrijk

Auteur Bericht

avatar#4482
liekedw
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2007-04-16 16:12:40

Hallo!

Voor een onderzoek voor mijn opleiding Vrijetijdsmanagement heb ik een vragenlijst opgesteld voor nederlandse ondernemers in frankrijk. Het maakt in dit geval niet uit in welke branche u werkzaam bent. Ik zou u willen vragen of u kort de tijd zou willen nemen om enkele vragen te beantwoorden. De vragen zijn te vinden op:
http://www.thesistools.com/?qid=29483&ln=ned

U zou mij heel erg helpen met uw medewerking!
Ik dank u bij voorbaat,

Met vriendelijke groet,

Angelique de Wit

avatar#4311
Brioche
Berichten: 13
Reacties: 51

#1 Geplaatst: 2007-04-17 12:06:43

Het lijkt of er de laatste tijd wel vaker dergelijke oproepen staan op deze site. Is het scriptiespitsuur? Ik zou het aardig vinden dat ook de resultaten van een dergelijk onderzoekje met de forumleden gedeeld worden.

avatar#3509
Christian-le-Bricoleur
Berichten: 151
Reacties: 2902

#2 Geplaatst: 2007-04-17 14:58:52

Lijkt mij ook een beetje graai- en wikipedia-cultuur:

niet zelf op onderzoek uitgaan maar anderen uitnodigen hun bijdrage te leveren, die dan bundelen en als scriptie inleveren!

Ik chargeer, ik kan het in dit geval ook mis hebben, en er bestaan ook echte onderzoeken, zeker!

Christian von Klösterlein

avatar#4335
Danny_34
Berichten: 12
Reacties: 38

#3 Geplaatst: 2007-04-17 20:16:59

Christean, waarom zo negatief? Een enquete is een onderdeel van een onderzoek. De onderzoekster is niet klaar, met het aan elkaar nieten van de ingevulde vragenlijsten. Ze zal uit de antwoorden conclusies moeten gaan trekken. De vragenlijsten heeft ze overgens ook eerst moeten maken. Om gedegen conclusies te kunnen trekken, zal ze een flink aantal geënguetteerden moeten hebben. Vandaar haar oproep. Niets mis mee, ik wens haar veel succes.

gr.

Danny

avatar#4129
doperwt
Berichten: 7
Reacties: 245

#4 Geplaatst: 2007-04-18 21:23:24

Efficient gebruikmaken van nieuwe media heet dat. Echter de geinterviewden zouden ook efficient gebruik kunnen maken van nieuwe mogelijkheden tot electronisch betalen (pay pal)... 5 Euro voor een ingevulde enquete, redelijk? Helaas ben ik geen ondernemer anders wist ik het wel, kom maar op met die vragen allemaal!

avatar#3122
Rob
Berichten: 13
Reacties: 243

#5 Geplaatst: 2007-04-19 09:37:19

Als ondernemers ergens een broertje aan dood hebben dan is het aan het invullen van formulieren en al helemaal aan enquêtes, want dat zijn formulieren met theoretische vragen waar ze meestal niets mee kunnen.
Ik spreek hier als ex ondernemer en mijn kop koffie met melk begon altijd gelijk te schiften als er zo’n drammerige, veel te lange, uit puur theoretisch vragen bestaande, enquête van het Centraal Bureau voor de Statistiek op mijn bureau plofte.
Negeren was geen optie bij het CBS dan krijg je gewoon een boete.
Het enige plezier bij het verplichte invullen was om de zaak zo tegenstrijdig als maar mogelijk was in te vullen.
Helaas Angelique de respons zal denk ik nul komma nul zijn en mocht je wel respons krijgen dan is de kwaliteit zeer bedenkelijk.
Je maakt nog een kleine kans als je die ondernemers persoonlijk gaat benaderden en dan proberen met takt ze uit te horen over waarin je geïnteresseerd bent.

Rob van der Veer