Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Geldzaken

Geldzaken

Belastingen, (sociale) verzekeringen, banken, geld overmaken naar Frankrijk, hypotheken.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

iban/bic code van edf kantoor bar le duc (spoed)

Auteur Bericht

avatar#4484
ellorado
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2007-04-17 13:35:40

door omstandigheden kan  ik niet de factuur van de edf in frankrijk betalen ik zit nu in nederland maar ik heb de iban/bic code nodig om de rekening te betalen

wie kan mij helpen.

met vr groet

avatar#4311
Brioche
Berichten: 13
Reacties: 51

#1 Geplaatst: 2007-04-17 16:39:06

Heb je iets aan een telefoonnummer?

EDF-GDF SERVICE HAUTE-MARNE ET MEUSE
  Agence gestion clientèle03.29.79.72.99

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#2 Geplaatst: 2007-04-18 11:57:36

Ik begrijp hier iets niet nl. heeft u geen bankrekening in F. dan?

Zoja, dan staan die iban/bic codes vooraan/achteraan uw rekeningnr. op het 'carnet des chequier'.

Zoniet, met een rekening buiten Frankrijk moet uw bank die codes kunnen verschaffen als bancque émetteur. Zij staan voor een overmaking garant op een EDF rekening die u vervolgens wél moet opgeven. Gewoonlijk het debiteurnr. waaronder uw aansluiting is gerealiseerd!

Verder kunt op internet www.edf.fr  via uw Cliëntnr. alles vinden over betaling én als het goed is ook bovenstaande codes van EDF.

MVG.

avatar#4311
Brioche
Berichten: 13
Reacties: 51

#3 Geplaatst: 2007-04-18 12:23:23

Gegroet,

Mijn ervaring met overboeking van een Nl rekening naar de rekening van bijv EDF is dat deze overboeking geen extra kosten met zich meebrengt, niet voor de betalende noch voor de ontvangende partij.  Er worden wel kosten in rekening gebracht als het IBAN/BIC nummer niet of fout door de klant aangeleverd wordt. Deze kosten zijn, zeker gelet op het relatief kleine bedrag bij betaling aan EDF, vrij hoog, meer dan 10 euro als ik me goed herinner.

Bij het overboekingsformulier van bijv. de ABN, moet je ook nog eens goed opletten dat je niet een kruisje teveel zet bij "kosten delen" of "alle kosten voor betaler" of iets dergelijks zoals ik in het begin in mijn onschuld deed. De boeking wordt dan niet meer als standaard beschouwd en huppelakee, kosten van tegen de 20 euro erbij.

Brioche

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#4 Geplaatst: 2007-04-18 13:36:23

Moraal?

Neem een automatische afschrijving voor EDF en/of France Telecom bij je bank of die zich in NL of BE of in F.. bevindt!!!

Een éénmalige actie waarvoor je bank dan nog 'frais' in rekening brengt, maar daarna nooit meer, want dat is VERBODEN vlgs. rulings EEG!

Erik.