Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Nog steeds geen telefoon, maar nog altijd hoop

Auteur Bericht

avatar#3940
Mensje_
Berichten: 7
Reacties: 54

#0 Geplaatst: 2007-04-21 02:59:37

Vooral @Thomas.

We zijn nu weer een half jaar verder en ik zit nog op telefoon te wachten. Er heeft weer miscommunicatie plaatsgevonden binnen FT en het was dus toch een dooie mus... Maar ik heb ik er nog vertrouwen in. Nu heb ik zelfs een contactpersoon die ik vanuit NL kan bellen en die me gerust weet te stellen. :) Hij meldt zich ook netjes af bij onze buurman als hij niet komt :) En er zijn al echt vorderingen gemaakt. FT en burgemeester zijn het namelijk eens geworden over het onder- en bovengrondse deel van de leiding en wie wat voor zijn rekening neemt! Verder is mij toegezegd, nee, op het hart gedrukt, dat de werkzaamheden dit keer zeker uiterlijk in het voorjaar (hopelijk heb ik goed begrepen "het voorjaar van 2007"!) zullen plaatsvinden. Ik ben benieuwd. Verder houd ik het nog wel even vol zo. Soms doet de sms het en kan ik bijv. mijn man in NL een berichtje sturen dat hij even naar onze buurman in FR moet bellen om te zeggen dat ik me op onze drassige grond heb vastgereden en of ze me er even willen komen uittrekken. Dat werkt best aardig al wordt je geduld iets meer op de proef gesteld. Misschien ga ik dit telefoonloze tijdperk straks nog missen! Zolang er maar geen ongelukken gebeuren, zou dat best eens zo kunnen zijn. :)

Ik was nu even in NL bij de telefoon en het internet. Vanaf morgen doe ik het weer even zonder en misschien is dat dan voor de allerlaatste keer, wiet weet.

Groetjes,

Elly.

avatar#3940
Mensje_
Berichten: 7
Reacties: 54

#1 Geplaatst: 2007-05-28 04:55:21

Ik moet dit toch even melden als afsluiting van dit onderwerp:

4 juni aanstaande wordt bij ons de telefoonlijn aangesloten. Ik wacht er al sinds september 2003 op, dus ik ben heel erg blij nu. En ik weet ook zeker dat het dit keer echt gaat gebeuren omdat mijn spion in Frankrijk met eigen ogen de voorbereidende werkzaamheden heeft gespot. :)