Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Offertes lezen 2, oproep voor foto's

Auteur Bericht

avatar#3509
Christian-le-Bricoleur
Berichten: 151
Reacties: 2902

#0 Geplaatst: 2007-05-29 21:00:47

Chers amis les bricoleurs,

Het stuk over offertes bestaat uit uitsluitend tekst, het ziet er helaas nog wat grijzig uit. Wim en ik willen er graag een paar passende illustraties bij plaatsen. Mijn originele offertes wil ik om begrijpelijke reden niet als afbeelding gebruiken, en in mijn archief heb ik niets wat toepasselijk is.

Wie heeft er foto's die bij dit onderwerp passen? Misschien twee mensen, een Nederlander en zijn Franse aannemer, die een plan of ander stuk papier bestuderen, of iets anders wat u bij het onderwerp passend vindt. Plaatsing gebeurt met bronvermelding (zie de foto's van Hans Heus bij 'zolder' en 'fosse septique',  waarvoor dank).

Ik zou het leuk vinden als de forumleden op deze manier bij de website betrokken raken.

Foto's svp. als JPEG aan Wim Bavelaar of aan mij.

Met hartelijke dank

Christian von Klösterlein