Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Entre bavards

Entre bavards

Deze keuvelhoek is bestemd voor algemene discussies over 'Frankrijk'.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Hier een Francaise in Nederland

Auteur Bericht

avatar#4607
Cecile
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2007-06-29 08:46:58

Dag,

Ik vond jullie website per toeval en het heeft me geinspireerd om misschien zelf zoiets te beginnen voor Franse mensen in Nederland ;-) Ik vond het bijzonder verhelderend om jullie bijdragen te lezen over Frankrijk, politieke leven etc. Zelf denk ik er niet over om naar Frankrijk terug te gaan, na 17 jaar in Nederland voel ik me helemaal geintegreërd en "vernederlands" en onze kinderen (die geen druppel NL bloed hebben) zijn ook echte kaaskoppen. Maar er zijn natuurlijk dingen van mijn geboorteland dat ik blijf missen, zoals het mooier weer en de hpermarkten :-)
Groetjes uit Haarlem

Cécile 

avatar#2878
jansen
Berichten: 2
Reacties: 74

#1 Geplaatst: 2007-06-29 14:41:16

Is er als:

http://www.leforum.nl/

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#2 Geplaatst: 2007-06-29 21:27:59

Inderdaad Cécile ... als je "Le Forum des hollandais" (ja, verkeerde naam inderdaad, maar what's in a name ;-) nog niet kent zul je waarschijnlijk blij verrast zijn door de erg actieve en altijd vriendelijke "communauté" van Fransen die je daar zult vinden :-) !!