Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

IBAN op factuur France Telecom?

Auteur Bericht

avatar#3940
Mensje_
Berichten: 7
Reacties: 54

#0 Geplaatst: 2007-07-26 09:19:14

Ja, weer zoiets...

Ik dacht vanuit NL even snel onze eerste factuur van France Telecom via internet te voldoen, maar ik kan noch op de factuur, noch op de site van FT het IBAN vinden. Ik heb FT via de site om het IBAN verzocht, maar zou het toch graag snel afhandelen, vooral ook omdat ik ons inmiddels bij NEUF heb aangemeld. Weet een van jullie of deze gegevens misschien toch op de factuur vermeld staan? Misschien herken ik het gewoon niet.

Groeten, Elly.

avatar#4352
peter08
Berichten: 3
Reacties: 18

#1 Geplaatst: 2007-07-26 13:31:12

Elly,

Kijk even op deze Website en je kunt het IBAN en de BIC zo uitrekenen:

http://www.parodie.com/monetique/rib_iban.htm

Succes, Peter 

avatar#3940
Mensje_
Berichten: 7
Reacties: 54

#2 Geplaatst: 2007-07-26 20:10:11

Bedankt Peter, maar ondertussen heb ik het IBAN van FT in onze regio toegestuurd gekregen.

Dat uitrekenen van het IBAN heb ik gisteren ook met ons eigen rekeningnummer gedaan, maar dan moet je wel een rekeningnummer weten. Dat van France Telecom kan ik op de factuur niet vinden. Kan aan mij liggen, maar ik zie het gewoon niet, ook niet op de achterkant waar staat uitgelegd hoe je moet betalen, per automatische incasso of via een credit card. Ik heb alleen een VISA card en hoewel die altijd en overal heeft gewerkt, lukt dat met deze Franse sites steeds niet. Maar goed, ik heb nu het IBAN en kan de rekening voldoen.

Groetjes,

Elly.