Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

kantpannen

Auteur Bericht

avatar#4511
janmekes
Berichten: 4
Reacties: 1

#0 Geplaatst: 2007-08-11 17:10:37

We zijn voor ons pand in Broye (autun) op zoek naar enkele kantpannen van het type zoals bijgevoegd op de foto. Wie weet er in de buurt van Broye een adres waar die pannen te verkrijgen zijn?

avatar#3992
ivo 71
Berichten: 14
Reacties: 656

#1 Geplaatst: 2007-08-12 00:45:31

Helaas, geen foto te zien, kan niet op dit forum. Voeg anders een hyperlink toe naar een website met de foto. Al heb ik, Broye goed kennende, wel een vermoeden welk type je bedoelt. Als het inderdaad dat type is dan zijn het meestal tuiles mecaniques van Lambert Jura.

Los daarvan is een fors assortiment dakpannen (ook kantpannen, nokvorsten en eindstukken) aanwezig bij o.a. Pagot Savoie, Zone Activités Bellevue, espace professionnels. Je rijdt in Autun aan het einde van de Ave. de la Republique onder het spoor door richting o.a. Etang sur Arroux en op de rotonde na de brug staat Bellevue al aangegeven. Avia links houden. Een ander adres (niet mijn favoriet) is Blamat, onderaan de weg die langs de wallen van Autun loopt. Je rijdt erlangs als je de D120 naar Autun neemt en bij het eerste bordje Centre Ville links afslaat nadat je het bord Autun bent gepasseerd. Dus niet in Couhard bij de auberge rechts omlaag rijden maar rechtdoor.

Je kunt die vraag trouwens ook aan elke aannemer in de regio stellen, die weten het beslist als het om de bekende, in Broye e.o. alomtegenwoordige pannen betreft.

Tenslotte kon het weleens de moeite lonen om de vele bouwmaterialenboeren in Creusot en Chalon af te rijden. Veel concurrentie daar, kan leuke prijzen opleveren.

Als nog meer wilt weten, mail mij dan even privé.