Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Prefecture bezoeken

Auteur Bericht

avatar#4785
Claudia (32)
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2007-09-13 13:54:21

)
Bij de aanvraag voor toestemming - vergunning van het opstarten van een 'kleine' camping. Ongeveer 10 kant en klare tenten en 10 chalets. Wanneer vraag je toestemming aan de prefecture van je departement? Na de toestemming van burgemeester, equipement - DDE, enz? Of doe je dat tegelijk? Of eerst toestemming van de rest en dan de vergunning bij de prefecture? Wat is de juiste volgorde. Toestemming van burgemeester is al binnen. Juicht het zelfs toe. Toestemming van equipement is ook binnen, waterdruk voldoende, elektriciteit geen probleem. 'Ze' maken zich alleen nog zorgen of de toegangswegen voldoende geschikt zijn. (Alsof we een enorm centerparcs gaan beginnen ofzo). Alle medewerking is er.
Maar wanneer moeten we naar de prefecture van ons departement 'Gers'?

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2007-09-13 19:42:52

Lijkt me niet zo belangrijk. Gewoon gaan of even navragen bij de andere instanties die al toestemming hebben gegeven (mairie, DDE).

Wim