Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Entre bavards

Entre bavards

Deze keuvelhoek is bestemd voor algemene discussies over 'Frankrijk'.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Stress au Travail

Auteur Bericht

avatar#4416
Prinsesje
Berichten: 46
Reacties: 734

#0 Geplaatst: 2007-10-29 00:58:11

Vanavond het journaal gezien. Er komt een publiciteitscampagne over < stress au travail>. Erg opvallend vond ik dat er een socioloog aan het woord kwam. Dat vind ik zo grappig. Sociologen, filosofen, taaldeskundigen worden hier veel meer gewaardeerd als in NL. In NL staan vooral hoog in het vaandel:de(bedrijfs)econoom, MBA manager, bedrijfskundige etc. Tja, volk van handelaren en kruideniers.

Maar goed, wel een socioloog gezien maar geen bedrijfsarts. De psychische kant is niet voor de <medecin de travail> maar voor andere hulpverleners, veronderstel ik. Wat is de visie van andere gesalarieerde forumleden, werkzaam in FR over dit probleem/fenomeen?

Ingrid