Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

schattige jonge poesjes, wie heeft belangstelling?

Auteur Bericht

avatar#323
antonia
Berichten: 25
Reacties: 392

#0 Geplaatst: 2007-10-31 12:59:28

Bij ons in de schuur zitten 4 jonge poesjes, we denken dat ze van een schuwe verwilderde kat zijn die we regelmatig zagen.We zijn bang dat mammie niet meer komt/leeft. Ze krijgen nu brokjes van ons maar kunnen beter ergens geadopteerd worden. Zelf hebben we al te veel katten en wonen niet permanent in Fr.
Voor foto's: zie http://www.flickr.com/photos/79187261@N00/Wij zitten  in 11, maar dichtbij 31 en 81. En op terug weg naar Nl kunnen we de route natuurlijk op allerlei manieren kiezen. Ik vermoed trouwens dat de rode en de gestreepte met wat rood op de neus katertjes zijn en de andere twee poesjes.