Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Geldzaken

Geldzaken

Belastingen, (sociale) verzekeringen, banken, geld overmaken naar Frankrijk, hypotheken.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

WA verzekering

Auteur Bericht

avatar#3459
Ted
Berichten: 27
Reacties: 172

#0 Geplaatst: 2007-11-05 17:40:21

Lees net over de verzekeringsmaatschappijen die moeten toeleggen op de oa de opstalverzekeringen.

Enkele weken geleden viel er bij de buurman een boom op de telefoonlijn. De reparateurs komen na 5 dagen en hebben 10 minuten werk. De buurman krijgt een rekening van 600 euro. De verzekering betaalt, das wat zou je moeilijk doen. 

avatar#4129
doperwt
Berichten: 7
Reacties: 245

#1 Geplaatst: 2007-11-06 17:29:11

Kennelijk is het hier volledig geaccepteerd om verzekeringen en andere instanties te belazeren, niet het eerste schokkende verhaal dat ik hoor.

Ander voorbeeld: kind x maanden van tevoren ingeschreven voor centre aéré, komt het een paar dagen van tevoren per ongeluk toch niet handig uit. Gauw naar de dokter voor een medische verklaring, en jawel hoor, zonder kosten de inschrijving geannuleerd. Vervolgens vraagt men zich af waar toch het gat in de Sécu vandaan komt.

Van dit soort Fransigheden word ik dus helemaal niet goed -- jammer...