Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Geldzaken

Geldzaken

Belastingen, (sociale) verzekeringen, banken, geld overmaken naar Frankrijk, hypotheken.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Telebankieren ABNAMRO Neuf box

Auteur Bericht

avatar#4968
jan0305
Berichten: 2
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2007-11-09 15:28:49

Al jaren werk ik zonder problemen met OfficeNet van ABNAMRO met behulp van de LiveBox van Wanadoo. Onlangs ben ik overgeschakeld naar Neuf en werk nu dus met een Neuf Box. Alles werkt prima behalver OfficeNet.

OfficeNet werkt met een zgn. Active FTP verbinding en dat schijnt de software van de NeufBox tegen te houden (veelal door ingebouwde virusbescherming). In de Livebox kon ik de 'virus' protectie uitschakelen maar in de NeufBox niet, volgens de helpdesk zit die er ook niet in en zou je die apart moeten bestellen, wat ik nieet heb gedaan.

Heeft iemand ervaring met de combinatie OfficeNet / NeafBox (NB4) en zo ja dan zou ik graag willen weten hoe dit probleem is opgelost?

Met dank en vriendelijke groet,

Jan