Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Telefoon tip

Auteur Bericht

avatar#4981
Carlo
Berichten: 1
Reacties: 3

#0 Geplaatst: 2007-11-12 06:14:51

We houden denk ik alle van het onderhouden van contact per telefoon, door middel van SMS / telefoneren, maar het mag niet te veel kosten. Wel nu ik gebruik al langen tijd de dienst Voipbuster, het lijkt op Skype, maar het is veel leuker.

 

Zo kan je veel landen bellen via computer, en telefoon naar vaste telefoon lijn voor niets of veel minder dan iemand ander.

 

Maar ook via je GSM naar Nederland bellen kan voor de kosten van een locaal gesprek in Frankrijk.

 

Ik kan nog uren doorgaan maar kijk zelf even.

 

http://www.voipbuster.com/nl/index.html

 

Groetjes

 

Carlo

avatar#3946
jako
Berichten: 47
Reacties: 584

avatar#4981
Carlo
Berichten: 1
Reacties: 3

#2 Geplaatst: 2007-11-27 01:41:29

Ja, het klopt het is wel leuk te vermelden dat het alle namen hier boven tot een groep behoren, en dat deze van uit Rotterdam werkt. :-)

 

 

Ik hope dat er iemand plezier aan zal hebben.

 

 

Groetjes

 

Carlo 

avatar#5007
Frank E
Berichten: 1
Reacties: 9

#3 Geplaatst: 2007-11-28 11:18:57

@ Carlo

Voor zover ik weet worden alle bovengenoemde diensten geleverd door:

BETAMAX in Keulen.

Opgemerkt moet worden dat de tarieven van deze VOIP diensten en landen, waar men gratis kan bellen, onderling enigzins verschillen.

Zoals ik al eerder in dit Forum heb verteld, hebben ze onlangs een limiet gesteld van 200 a 300 minuten per week. Dit wordt onderaan in hun website vermeld, met hele kleine lettertjes. Overschrijd je deze limiet, dan ben je je resterende saldo kwijt. Vreemd is dat hun website onlangs verdwenen is.

Tevens moet vermeldt worden dat je per Voipdienst 12,50 euro moet overmaken. Dus geheel gratis is het niet. En dat je je saldo moet bijvullen indien dit ca 1 euro is geworden. Maar al met al blijft het (nog) erg goedkoop.

Gr.
Frank

avatar#4981
Carlo
Berichten: 1
Reacties: 3

#4 Geplaatst: 2007-11-28 15:18:03

Het zou denk mij een leuk plan zijn een How To: te maken, om via Internet te bellen zonder computer, het zo geheten ATA’s en SIP toestellen, het acht de computer te moeten blijven is ook niets toch. Ik heb gezien dat in Fnac enz hier bijna niets over hebben.

 

Oh, BETAMAX in Keulen, is de holding dat klopt maar het kantoor is in Rotterdam ik denk dat ze dat niet willen vertellen.

 

Kosten verhaal klop, en klop ook niet, Frank ja jij moet inc. TVA en CB kosten 12,50 betalen deze blijft staan ook na 300 min, echter daarna moet je betalen voor het bellen, de 10 euro netto is voor het bellen naar GSM en landen met kosten. Of voor het verzenden van SMS berichten, Oh ja zet de optie 1 euro niet aan als je even wilt testen.

 

Al met al het is nog altijd veel beter als FT, en ook het zenden van SMS is super goedkoop

 

Groetjes

 

Carlo

 

 

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#5 Geplaatst: 2007-11-28 22:44:39

Al met al het is nog altijd veel beter als FT

Beter dan in correct Nederlands ... maar sorry, dit kan ik je niet zomaar laten zeggen .. blijjkbaar is de definitie van beter voor jou goedkoper. Goedkoper dan FT is het waarschijnlijk wel maar beter zeker niet. 

avatar#4981
Carlo
Berichten: 1
Reacties: 3

#6 Geplaatst: 2007-11-29 05:11:45

Het is een beetje ongelukkig verwoord door mij, ik wilde zeggen dat het prettig is een alternatief te hebben op Frans Telecom, en niet dat iets direct beter is dan de ander .

avatar#3946
jako
Berichten: 47
Reacties: 584

#7 Geplaatst: 2007-11-30 10:01:15

Nog even een aanvulling.

Er lijkt een plezierige 'bug' te zitten in de procedure bij voipwise.

Na aanmelden met een emailadres kun je volgens de voorwaarden zonder geld over te maken slechts 1 minuut gratis bellen per gesprek.

Die minuut wordt niet gehandhaafd, in de praktijk kun je gewoon ongelimiteerd bellen. Althans ik heb nog geen limiet bemerkt.

Na heel veel gesprekken (niet geteld) komt dan een keer de melding dat het maximum aantal gratis gesprekken is bereikt. Dan kun je gewoon een ander emailadres aanmelden en hopla, weer gratis bellen....