Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nederland en zijn emigranten

Nederland en zijn emigranten

Wie naar Frankrijk is verhuisd, blijft vaak nog met de Nederlandse regelgevers in contact.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Zorgverzekeringwet: Nederland kon niet anders

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2008-01-09 17:38:05

Slechts hoongelach is hier op zijn plaats.

Voor de echte verstaander verwijs ik naar de diverse draadjes op dit forum en vooral naar de site "uitpandigen.nl" (link werkte niet, omdat ik waarschijnlijk de mores rond links op dit forum niet begrijp)

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2008-01-09 19:19:36

Omdat de verslaglegging door de vertegenwoordigers van de Nederlandse verenigingen in Frankrijk zo contrasteert met de algemene opvattingen, heb ik de hoofdzaken ervan op onze homepage gezet. De 'discussie' met de vertegenwoordigers van het ministerie had ongetwijfeld een ander verloop gehad als ook zou zijn gesproken met de deskundigen die zich diepgaand en al twee jaar lang met de materie bezighouden. Het meest opmerkelijk vond ik toch de arrogantie van de ambtenaren over het vermeende onnut van de lopende procedures.

Wim

Je verwijzing naar de site uitpandigen.nl lijkt me een niet geslaagd grapje

avatar#3992
ivo 71
Berichten: 14
Reacties: 656

#2 Geplaatst: 2008-01-10 19:56:37

Wim:

Rondgekeken op de site uitpandigen.nl. Het is een infosite, tevens forum met, zover ik het kan bekijken, als enig onderwerp de relatie tussen NL-zorgverzekeringen en buiten NL wonende Nederlanders. Ik zie daarom niet direct in waarom de verwijzing ernaar ongepast zou zijn. Het is een veel -voor de gebruikers hier- relevante info bevattende site en, in mijn ogen althans, geen concurrent van infofrankrijk. Of vind je dat elke verwijzing op dit forum naar een andere site met een forum per definitie verkeerd is? Mag best hoor,ik heb verder geen oordeel over forumethiek, vraag het alleen omwille van duidelijkheid.

Ivo

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#3 Geplaatst: 2008-01-11 23:41:31

Hier is kennelijk sprake geweest van een misverstand. Toen ik op de link klikte kwam ik op deze site Wonen en leven in Frankrijk uit. Dus ik vermoedde iets flauws. De site uitpandigen.nl is beter bekend als de site van monitor, die een aparte site heeft gemaakt over de ZVW t.b.v. Nederlanders in het buitenland. Ik bezoek die site, kennelijk een keer herdoopt in uitpandigen.nl, dagelijks. Verder niks aan de hand dus.

Wim