Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > De Franse overheid

De Franse overheid

Regelgeving, formulieren, ambtenaren, auto invoeren, het gemeentehuis, trouwen, kinderen krijgen, begraven, cremeren.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

zwembad - extra eisen?

Auteur Bericht

avatar#5123
christian
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2008-01-22 12:05:40

Wij hebben net een huis gekocht en willen een zwembad laten aanleggen.We zullen ook 3 gites op ons terrein zullen gaan verhuren.

Wie kan ons vertellen of we met aanvullende eisen te maken krijgen i.v.m. de verhuur? Wij meenden gewoon een zwembad te kunnen aanleggen, met als beveiligng een volet roulant (beloopbaar dek). Dat leek ons voldoende om aan de wettelijke eisen te voldoen.

Maar hoorden ook vertellen dat de liner nu anti-slip moet zijn, en b.v. dat we ook dubbele filtratie moeten toepassen. We zouden i.v.m. de verhuur moeten voldoen aan de DDASS-eisen, wat houden deze precies in?   

Wie kan ons precies vertellen wat de eisen zijn?

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2008-01-23 00:25:18

Het zijn nieuwe zaken die u omschrijft waaraan een zwembad zou moeten voldoen. Bekend zijn de vier eisen, beschreven op deze website:

http://infofrankrijk.com/pagina/Zwembaden/73/#73 Van nieuwe eisen heb ik nog niet gehoord.

Wellicht dat er onderscheid is gemaakt tussen echte particuliere zwembaden en die van gîtes. Misschien heb je wat meer informatie.

Wim