Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Entre bavards

Entre bavards

Deze keuvelhoek is bestemd voor algemene discussies over 'Frankrijk'.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

het is goed boeren in frankrijk

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2008-02-10 19:16:39

terwijl in nederland de melkquota's duur verkocht werden aan moedertje staat en de boer zichzelf in de limosine hees met stropdas en zondagse klompen, worden hier de quota's angstvallig in de coffre fort opgeborgen en bij pensionering doorverkocht aan de volgende boer die het land van haar melk voorziet.

tja, ayaan hirsi wil een frans staatsburgerschap. is dit ook in de marge van "frankrijk komt koeien tekort" ? wie zal het zeggen.

de heren intellectuelen vergaderen in parijs over haar veiligheid en terwijl mensenmenigten op zoek zijn naar het schuiladres van joran, rouvoet zich zorgen maakt over een grizly die smiddernachts ongeoorloofde dingen doet op het scherm, lijkt men zich onbewust van ali's onvermoeibare kracht haar zin door te drijven, zoals geert ook zijn film presenteren wil.

de amerikanen zien haar schijnbaar niet meer zo zitten en zijn allang blij dat ze in europa blijft, hopelijk voorgoed, want zo geweldigblijkt de tante toch niet te zijn.

nee, dan maar doorboeren met wat je hebt of krijgen kunt en de amerikanen laten wie het zijn, balonnen met lucht die klappen op het moment je financieel niet aantrekkelijk meer bent, net als zoveel boerderijen elders.

tja, misschien kan geert alvast beginnen met het zoeken van contacten in la douce france, ergens op een boerderij met mooie zwart bonte koeien zoals vroeger in nederland liepen, toen alles nog heel gewoon was en je enkel opschrok van vuurwerk wat voor twaalf uur middernacht afgestoken werd.

cees.

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#1 Geplaatst: 2008-02-11 10:48:24

"Intellectueel links" dat extreem-rechts omarmt? Gekker moet het toch niet worden.

Salut,

Peter.

avatar#3794
H@ns
Berichten: 22
Reacties: 598

#2 Geplaatst: 2008-02-11 11:28:15

Begrijp me niet verkeerd Cees maar:

Ik snap werkelijk niets van dit verhaal...

Wat is nu de boodschap? wil best een beetje keuvelen maar wil wel graag weten waarover.

[EDIT] Ik vermoed dat het hier over gaat [/EDIT]