Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Free ADSL internet

Auteur Bericht

avatar#5060
jorisvg
Berichten: 8
Reacties: 3

#0 Geplaatst: 2008-03-16 23:52:42

Hoi Genieters

nog 2 weekjes en onze grote overstap staat voor de boeg!

In ons "nieuw" huisje is er reeds een telefoonaansluiting voorzien, maar afgesloten omdat het huisje wel eventjes te koop heeft gestaan.

Ik had me graag bij "Free" aangesloten omdat ik vernomen heb dat je hier ADSL + telefonie kan nemen voor 30€/maand, je France Telecom-faktuur wegvalt én je gratis naar het buitenland kan bellen (voor 1u59m59s aan een stuk).

Ik heb reeds op de site van Free gekeken en ik zie wel wat ADSL-pakketjes maar heel veel begrijp ik er toch (nog) niet van. Hoe kan ik het best te werk gaan? Qua internet aansluiten enz, daar red ik me best in. Ik heb reeds een bestaande router/adsl-model, enkel moet ik dan nog wel een franse adsl/telefoonfiche gaan halen.

Kan ik m'n huidige modem blijven gebruiken? Of moet ik een "pakket" (incl. nieuwe modem enz) aanschaffen van Free? Indien ja, welke,....?

Alvast hartelijk dank voor de raad.

Vriendelijke groeten.