Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nederland en zijn emigranten

Nederland en zijn emigranten

Wie naar Frankrijk is verhuisd, blijft vaak nog met de Nederlandse regelgevers in contact.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Fitna, daar was hij dan....

Auteur Bericht

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#0 Geplaatst: 2008-03-27 22:37:45

Fitna, nou daar was hij dan. Te zien op http://www.liveleak.com/view?i=ee4_1206625795  

15 minuten lang beelden van excessen van fanatieke moslims en Koranteksten, aan elkaar geplakt en gelardeerd met knipsels uit voornamelijk de Telegraaf.

Statistieken over groeiende aantallen moslims in Nederland en Europa.De bekende beelden van aanslagen, executies, schreeuwende baarden met aan het einde enkele regels dat het islamisme de oorzaak van alle kwaad is en uitgeroeid moet worden. Een scholier uit Mavo-2 die een beetje handig is op de computer had dit zo in elkaar kunnen zetten. Wat een prestatie! Steven

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#1 Geplaatst: 2008-03-28 08:30:47

steven, het is niet de film maar het idee dat er achter zit wat gevaarlijk is, al lijk het mee te vallen.

als je werkelijk een idee hebt dat er iets aan gedaan moet worden (wat je er al aan kunt doen) dan knal je zo'n film in elkaar en plonst hem in no time via de publieke omroep op de tv.

wat deze man echter deed is gebruik maken van onlusten onder het volk, het opzwepen van fanatiekelingen totdat de bom bijna vanzelf lijkt te barsten van ongeduld en heen en weer gescheld, en dan uiteindelijk......

als je even de geschiedenis induikt zie je dat hitler precies dezelfde techniek uithaalde, het land knalde in ellende, het was de schuld van de zigeuners en de joden, hij zweepte de boel op, en zie daar, ze kozen hem tot leider.

nou zal dat zo'n vaart niet lopen in nl, maar toch kan hij gemakkelijk een flinke opstand/oproer teweeg brengen, en dat is exact wat hij wil.

w zit vol met opgekropte woede, onverwerkte gevoelens die hij via zijn haatcampagne wil spuien, en dan zijn mensen gevaarlijk, als sinds hij voor het eerst in israel was in een kibbuts (er is daar waarschijnlijk iets gebeurd wat hem getraumatiseerd heeft)

ik ken hem vanuit israel, en daar kunnen we hem in het vakje extremist zetten, waarom ? w is geen man die praten wil, w is geen discusie partner, w vind wat hij vind en wat andere ervan vinden interreseerd hem niet.

toch is het wel goed dat er iemand is die hier mee komt, want nederland is al jaren de weg kwijt en raakt steeds meer ontspoord.

ik weet me nog een demonstratie te herinneren in ams waar we weg gejaagd zijn, te pro-israel was het commentaar van de politiek, en een week later scandeerde het door de grachten van arabische fanatiekelingen die ons de dood wensten, vreemd, dat mocht wel.

een collumnist die de tekst van wilders pakt en daar alle woorden islam en moslim vervangt voor jood en jodendom wordt gearresteerd venwege discriminatie, huh ?

de bijbel staat vol met dezelfde teksten dan de koran, ook daar zal een man die bijgelegen heeft een gruwelijken dood sterven, hij zal gestenigd worden en zijn hart doorboord.

"ik zal nederdalen niet met liefde maar met het zwaard" en als je denkt dat dat in de koran staat heb je het mis want ook dat staat in de bijbel.

ik schaam me een beetje voor nl eerlijk gezegd, en ik denk erover mijn paspoort in te leveren.

cees.

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#2 Geplaatst: 2008-03-28 21:22:39

Cees,

de ideeën van Wilders zijn verwerpelijk, ik ben het volkomen met je eens.

Met dit amateuristische filmpje heeft hij nogeens bewezen dat hij uitsluitend speelt op "onderbuiksgevoelens". Pure, domme propaganda.

Hij heeft echter niet dezelfde voedingsbodem die de heer A.H., geboren te Braunau had: geen land in crisis en in bittere armoede, geen volk dat slaafs leiders volgt (ik zou trouwens niet weten wie te volgen in NL want echte leiders zijn er niet).

Toch leuk, Balkenende vanochtend op France 2, nagesynchroniseerd klinkt hij beslist beter dan in het echt...!

Steven

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#3 Geplaatst: 2008-03-30 23:50:08

Steven heeft gelijk: Balkenende nagesynchroniseerd komt geloofwaardiger over.

De discussie hier mist de Frankrijk-dimensie, en een eventuele voortzetting ervan zie ik liever in de rubriek Entre bavards.

In de Franse pers heeft het uitkomen van het filmpje wel tot enige publicaties geleid. Bescheiden, geen drukte. Van de Franse moslims heeft ook vrijwel niemand last, het zijn merendeels even brave burgers als in Nederland. Wel zijn de Fransen wat feller op imams die enge dingen roepen, zoals dat de wereld zal dienen te worden overheerst door de islam. Deze predikers worden zonder al te veel poespas het land uitgezet. In Holland zou het op dat punt ook wel wat daadkrachtiger mogen.

Wim