Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

nesten in de 'parpaings'

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2008-05-07 18:29:38

Dames, heren, goedendag,

Dit bericht heeft wellicht niets te maken met "klussen & verbouwen", maar alles met Vogels.

Wellicht herinnert u zich mijn aanvaring met een kerkuil en de geweldige service van France Express (Wim: ik vind hierover niets terug in jouw archief...), enfin, ik houd van vogels. En zoals iedereen ben ik jaloers op vogels. Zij kunnen vliegen, ik niet.

Nu dan het onderwerp  "klussen & verbouwen". Sinds gisteren voortvarend de bouw van de hangar aangepakt, we metselen wat af. Zojuist een volgend pallet cementbetonblokken geopend, en hoppa, weer een parpaing. En weer een.

Opeens schreeuwen me een achttal mezenbekjes me toe... Of twaalf, ze zijn zo klein. Heeft een mees in zo'n parpaing een nestje gefabriekt en die kleinen zijn er reeds.

Ik leg de bouw niet stil, de benestelde parpaing ligt apart in een hoekje. Ik hoop dat de moeder  zich niet al te zeer zal storen aan de verplaatsing.

Salut,

Peter.