Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

freebox, ervaringen?

Auteur Bericht

avatar#5104
marie-henriette
Berichten: 11
Reacties: 28

#0 Geplaatst: 2008-06-04 18:11:28

Op aanraden van de franse buurman hebben we ons aangemeld bij freebox. www.adsl.freebox.fr Over enkele dagen komt men kijken of een aansluiting mogelijk is. Telefoon, televisie en internet in een. Gratis telefoneren. Heeft iemand hier ervaring mee en wat zijn de bevindingen? De buren zijn er zeer tevreden mee.

Ik ben benieuwd. Marie-Henriette

avatar#2839
RoZwen
Berichten: 9
Reacties: 429

#1 Geplaatst: 2008-06-04 19:30:15

Deze link werkt wel. Geen ervaringen verder.

avatar#5110
Robert du Moulin
Berichten: 76
Reacties: 1325

#2 Geplaatst: 2008-06-05 09:37:50

Marie-Henriette,

Wanneer je een beetje zicht wilt krijgen op ervaringen van freebox gebruikers is de eenvoudigste manier het intikken van de zoekbegrippen freebox + problèmes in google.fr

Lastige is dat je dan alleen de probleemgevallen te zien krijgt. Tevreden gebruikers klimmen niet in de pen, en je weet dus niet wat de totaal score is van zo'n provider. Bij alle providers komen (technische) problemen voor, en wat nog belangrijker is: hoe is de klachtafhandeling. Daar komen met de regelmaat van de klok onderzoeksrapporten over uit van consumentenorganisaties, dus die je zou er ook op kunnen naslaan. Ook op deze website, en in dit forum, staan daar verwijzingen naar. De "triple-play" techniek is op dit ogenblik nog wat gevoeliger voor storingen dan een alleen een simpele internet aansluiting. Maar wanneer je buren tevreden zijn, neem ik maar aan dat de verbindingskwaliteit bij jullie vandaan naar de telefooncentrale goed is, dus alle reden voor enig optimisme.

Bovendien: jullie hebben je al aangemeld, kunnen jullie nog terug?

Rob

avatar#5692
lisa2000
Berichten: 1
Reacties: 5

#3 Geplaatst: 2008-06-07 09:44:17

Ik heb freebox only, dat houdt in dat je je abonnement bij France Telecom kan opzeggen (scheelt 13 euro per maand) voor de rest werkt het fantasties en inderdaad gratis bellen naar Nederland.