Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Tour de France 2008 in het NL via Internet volgen

Auteur Bericht

avatar#5974
Bvrouwtje
Berichten: 3
Reacties: 14

#0 Geplaatst: 2008-07-08 21:56:15

Hallo,

Ik ben nog altijd super tevreden met Neuf Internet en gratis bellen (+gratis mobiele kaart met 10 belminuten). Satelliet ontvangst gaat vrees ik bij ons niet werken, maar ik heb er ook geen behoefte aan. Internet vervult al mij behoeften op dit gebied, behalve 1 en dat is de Tour de France te kunnen volgen in het Nederlands. Ik weet van het Geoblock, maar ik blijk niet eens videos met de samenvattigen te kunnen bekijken.

Weet iemand een oplossing hiervoor? Na de eerste etappe op zaterdag kwam ik na middernacht thuis en kon ik wel nog de samenvatting van de NOS bekijken. Dus was ik blij dat ik ondanks het Geoblock toch niet alles zou hoeven missen... dacht ik. Maar sindsdien is het me niet meer gelukt om ook maar 1 samenvatting op het scherm te krijgen. Ook de Avondetappe doet niks. Ik word er helemaal gek van.

Ik heb Radio 1 ontdekt, dat wel, maar het is niet hetzelfde en er komt veel te veel muziek tussendoor. Ook moet ik bekennen dat ik uit wanhoop ook al op de minder legale tour ben geweest maar dat lijkt in dit geval ook niet te bestaan.

Wat flauw toch eigenlijk dat ik omdat ik hier zit gedwongen word om als ik de tour wil volgen via Internet dat in het Frans te doen. r

Elly.