Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Entre bavards

Entre bavards

Deze keuvelhoek is bestemd voor algemene discussies over 'Frankrijk'.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Thover en tdf

Auteur Bericht

avatar#3487
Michael
Berichten: 23
Reacties: 56

#0 Geplaatst: 2008-07-30 19:30:40

Hoi Thover heb je dit jaar wederom de tour mee mogen maken?

Zo ja heb je er ergens een website van zoals afgelopen jaar.....

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#1 Geplaatst: 2008-07-31 17:18:24

Hallo Michael,

Ik heb dit jaar inderdaad ook weer in de Tour mogen werken (ja, inderdaad ... het is een voorrecht om in de Tour te mogen werken ;-) !

Ben nu nog een beetje aan het uitrusten en heb dus nog geen tijd gehad om de foto's en m'n blog bij te werken op mijn eigen site (dat zal ik in de komende dagen doen: foto's en artikeltjes over "vier weken in het leven van een volger van de Tour de France").

Aangezien mijn werk is om een blog te maken tijdens de Tour waarop ik een kijkje achter de schermen van de Tour de France geef is die natuurlijk wel bijgewerkt sinds het begin van de Tour met foto's, filmpjes en artikeltjes. De blog Orange dans le Tour is te vinden op www.orangedansletour.com .

Groetjes,

Thomas