Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Internetten met de iphone via Orange?

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2008-07-31 09:48:34

is er iemand bezig met de eventuele aanschaf van een Apple Iphone?

http://iphone.orange.fr/ 

Ben een beetje aan het kijken wat het kost en wat de mogelijkheden zijn. Zo te zien is-ie unlocked aan te schaffen zodat je hem in Nederland ook met een Ned. simkaartje moet kunnen gebruiken.... Afhankelijk van het abonnement waarschijnlijk. Z'on abonnement voor dit 3G dataverkeer is een stuk duurder. Ben benieuwd of iemand hem hier al heeft aangeschaft.

avatar#5795
Tompouce (79)
Berichten: 0
Reacties: 219

#1 Geplaatst: 2008-07-31 18:22:04

Jeetje Franck,

OOK slachtoffer aan't worden van die 3G hype?

Ik dus niet, want eens was ik iemand die laatste 'gimmicks' op dat gebied MOEST hebben. Tegenwoordig ben ik er totaal van afgekickt.

Het wordt al moeilijk om rijdend in een auto met 'hands free set' een gesprek te voeren en dus in druk stedelijk verkeer ALLE aandacht bij die te behouden.

NIET dus, maar dat was niet je vraag!

Je kunt dus net zo goed een 'BLACKBURY' aanschaffen is zelfs nog beter voor het Amerikaanse Continent...en voor de rest moet je als tijd hebt maar bij de Mac Do's internetten op je laptoppie, want dit soort PDA's werken NOG minder overal en NERGENS.

Sorry er is geen ander verhaal dus, ergens onderweg!

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#2 Geplaatst: 2008-07-31 20:58:05

Nee, Tom de hypes volg ik niet, maar een aardige optie trekt wel mijn aandacht.

Internetverbinding dankzij de buurman en zijn box of anders in het wificafe of onderweg idd mcdo ;-)...

Internet beheerst mijn leven niet en mailtjes checken zo af en toe. In ieder geval is het een aardige mogelijkheid? En mijn mobieltje, wil ik ontvangst hebben dan moet ik eerst even naar de departementale lopen....