Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nederland en zijn emigranten

Nederland en zijn emigranten

Wie naar Frankrijk is verhuisd, blijft vaak nog met de Nederlandse regelgevers in contact.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Wonen in Frankrijk en werken in Nederland

Auteur Bericht

avatar#6050
GB
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2008-08-03 10:27:20

Mijn docher is getrouwd met een Fransman. Hij werkt in Frankrijk. Mijn dochter werkt in Nederland bij KLM/Air France. Zij wil zich permanent in Frankrijk gaan vestigen (staat nu nog in Nederland ingeschreven).

Hoe zit het dan met belastingen, zorgverzekering, AOW? Wordt dit alleen in Nederland ingehouden op haar salaris of moet zij ook deze zaken in Frankrijk regelen? Houdt zij ook recht op AOW als er in Nederland premie wordt ingehouden?

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2008-08-03 16:53:15

Op deze website is vrijwel alles te vinden waarnaar je vraagt. Ga bijvoorbeeld naar Geld in het menu en bezoek daar de rubrieken Verzekeringen, Belastingen e.a.

Blijven er na lezing nog vragen over, n'hésitez pas....

Wim