Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Huizen kopen

Huizen kopen

Hoe om te gaan met de makelaars, notarissen, de bouwers en de Franse ambtenaren (vergunningen).

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Bouwkundige omgeving Chatillon sur Seine

Auteur Bericht

avatar#4176
MartijnD
Berichten: 8
Reacties: 2

#0 Geplaatst: 2008-08-04 17:12:35

Wij hebben een huis op het oog in de omgeving van Chatillon sur Seine, in de Cote d'Or (21) en zouden dit graag willen laten bekijken door een bouwkundige, architect of in ieder geval iemand met verstand van zaken. Kent een van u iemand die in deze buurt woonachtig is en hiervoor in te zetten is? Het zou ons erg helpen. Wij zijn zelf nog een week in Frankrijk, dus een reactie op korte termijn zou geweldig zijn!

Bij voorbaat vriendelijk dank!

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2008-08-07 21:48:43

Bij jullie in de buurt ken ik geen NL bouwkundige. Zelf heb ik bij de beoordeling van een aan te kopen huis de hulp ingeroepen van een lokale architect die in herbouw is gespecialiseerd. Gewoon de Gouden Gids raadplegen (pages jaunes).

Wim