Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Expert Batiment ???

Auteur Bericht

avatar#6060
henri
Berichten: 2
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2008-08-05 20:51:34

Bij ons is een charpentier bezig mt een dakvernieuwing. Op al onze vragen en opmerkingen over de povere wije waarop hij werkt is de reactie "c'est rien" om zich er vervolgens niets van aan te trekken en er dus ook niets aan te doen.

Wij vrezen het ergste als hij eenmaal klaar zegt te zijn.

Nu willen wij een derde inhuren om voor ons de gesprekken met de charpentier te voeren en tot oplossingen te komen.

Nu hebben we gehoord dat het het beste is om daarvoor een "expert batiment"in t huren vanwege het feit dat men dan meteen rechtsgeldige oordelen heeft bij een eventuele rechtszaak. We hebben inmiddels de eerste twee van de in totaal drie rekeningen betaald en willen , als hij met de derde komt  wachten tot alles naar onze zin is.

De offerte bevat overigens weinig over de wijze waarop gewerkt zou worden maar scheefliggende dakplaten, inregenen etc. lijken ons toch niet normaal.

Iemand hier ervaringen mee of tips?????????????