Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Problemen met de aannemer

Auteur Bericht

avatar#4747
mamika
Berichten: 3
Reacties: 1

#0 Geplaatst: 2008-08-10 17:12:56

Bedankt voor jullie reacties.

In het bestek, wat sowieso erg summier is, staat niets vermeld over leidingwerk dus wat dat betreft komen we inderdaad niet verder.

Het huis wordt op 5 september officieel opgeleverd zodat we nu even rustig de tijd hebben om te onderzoeken en bedenken hoe we de zaak gaan aanpakken.

We vragen ons b.v. af of het zinvol heeft om een expert mee te nemen zoals je hiet in NL hebt van Eigen Huis en zoja hoe heet deze instantie in FR?

Ons probleem is natuurlijk vooral esthetisch want we mogen aannemen dat het allemaal wel werkt, maar aangezien wij niet zomaar een goedkoop vakantiehuisje hebben laten bouwen mag je naar ons idee toch een kwaliteit van afwerking verwachten die inherent is aan de waarde van het huis en zoals het nu is gedaan is komt dit de waarde zeker niet ten goede.

Misschien moet ik met deze vragen naar een jurist?

Mamika