Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Plaatsen tuinhuis?

Auteur Bericht

avatar#6122
pvgeel
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2008-08-20 20:06:12

Hallo allemaal, 

Als nieuw lid op dit forum zal ik me eerst voorstellen:

Peter van Geel, 25 jaar, mijn moeder en zus zijn woonachtig in de Vogezen. Hier breng ik vaak een bezoek en in de familie zijn we enorme francofielen. We bezoeken Frankrijk dan ook al jaren en nu hebben we een vraag.

Mijn moeder en zus krijgen de laatste tijd geregeld bezoek van vrienden en kennissen. Dit is natuurlijk erg leuk, echter soms ook lastig om iedere keer weer in huis te nemen met gevolg (huisdieren). We hebben dan ook het plan opgevat om een "abri de jardin" / tuinhuis te plaatsen. Hier komen enkel wat bedden en snuisterijen in. Nu heb ik ergens gelezen dat voor het plaatsen van "gebouwtjes" onder de 20m2 enkel een declaration prealable (voorheen declaration travaux) nodig is. Klopt dit?

Voor de goede orde: het tuinhuis wat we willen plaatsen is 18m2.

Alvast bedankt voor de reacties.

Grt.

Peter van Geel