Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Entre bavards

Entre bavards

Deze keuvelhoek is bestemd voor algemene discussies over 'Frankrijk'.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

meubeltransport

Auteur Bericht

avatar#5950
fransie
Berichten: 2
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2008-09-16 16:16:25

Ik wil met een bestelbusje richting de provence begin oktober om huisraad naar ons pas gekochte vakantiehuis te brengen. Iemand die interesse heeft voor de (lege) retourreis of tips heeft zodat ik niet dat hele eind in mijn eentje heen en weer moet rijden? Wellicht een student of belangstellende die wil rijden? Alle suggesties welkom. Dank.

avatar#3992
ivo 71
Berichten: 14
Reacties: 656

#1 Geplaatst: 2008-09-16 23:16:50

Ook deze site heeft een oproepenrubriek. Zie hiernaast in navigatiekolom. Je moet je oproep even aan Wim mailen en die plaatst hem dan, in jouw geval waarschijnlijk bij 'diverse oproepen'.

Verder staat mij bij dat er zoiets als een liftcentrale bestaat. Denk dat je daar wel een meerijder gaat vinden. Alleen moet iemand hier even melden wat het webadres is want ik weet het niet meer. Of anders even googlen?