Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Landrover monteur gezocht omgeving Bergerac

Auteur Bericht

avatar#6225
LaRo
Berichten: 1
Reacties: 3

#0 Geplaatst: 2008-09-18 16:08:23

Hallo allemaal,

wij wonen ruim en half uur van Bergerac af, richting Bordeaux, en zouden zo graag horen of er iemand een monteur of zaak in die richting weet die Landrovers kan repareren. De dichtbijzijnde LR garages zijn zo'n 5 kwartier rijden en dat is een beetje erg lastig als je olie lekt en niet meer zo lang durft te rijden bijvoorbeeld.

Er rijden hier zo ontzettend veel Landrovers! Geen gewone monteur graag, er hebben twee gewone monteurs naar onze LaRo gekeken, maar die konden toch niet vinden wat de garage gewoon even opknapte. Dus tis (zoals wij LaRo-eigenaren wel weten natuurlijk!) een heel speciale auto.

Als je iets weet, laat het ons weten svp.

Thanks!

avatar#3992
ivo 71
Berichten: 14
Reacties: 656

#1 Geplaatst: 2008-09-18 17:17:19

Misschien dat ik een open deur intrap maar waarom vraag je niet gewoon aan een van die vele andere LaRo-masochisten waar ze hun tank in onderhoud hebben?

avatar#6225
LaRo
Berichten: 1
Reacties: 3

#2 Geplaatst: 2008-09-18 19:02:26

Omdat ik alleen Nederlandse LandRover eigenaren ken in Nederland dus, tja. Maar één troost; die zijn tenminste vrolijk en niet zuur, zoals sommigen. Waarom mensen zoals jij reageren, snap ik uberhaupt niet. Leven en laten leven, jochie.

avatar#3992
ivo 71
Berichten: 14
Reacties: 656

#3 Geplaatst: 2008-09-18 23:11:52

Over zuur reageren gesproken...

Ik heb het helemaal zuur of zeurderig bedoeld, was gewoon een suggestie voor het geval dat je er even niet aan hebt gedacht, that's all. Soms, in een noodsituatie zeker, zie je door de bomen gewoon het bos niet. Heb ik ook weleens, pas nog toen de ontsteking van mijn auto het op zaterdagavond voor gezien hield, op 10 km van de bewoonde wereld en zonder GSM-bereik.

Plus dat ik het een rare reactie vind. 'Mensen zoals jij'...je kent me dus?, 'zuur reageren'...waar precies zuur dan?, 'leven en laten leven'...wil ik je dood hebben dan?, allemaal van die waardeoordelen die nergens op slaan. Of val je soms over het geintje over de LaRo-masochisten? Komt uit je eigen kring hoor, ik verkeer er ook weleens tussen. Weet je wel zeker dat je op het juiste forum zit? Zou er eigenlijk een forum voor kruisbetasten bestaan? Zo niet dan moet het er nodig komen.

Je schrijft zelf dat er HIER (je woont nabij Bergerac, begrijp ik) 'zo ontzettend veel' LaRo's rondrijden. Nou, dan vraag je toch gewoon de eerste de beste die voorbij komt karren, ook al ken je hem niet persoonlijk, waar hij zijn wagen in onderhoud heeft? Ze zijn vast net zo vrolijk als de Hollandse Landroveraars. Alhoewel... als ze allemaal net zo leuk uit de hoek komen als jij, tja, dan kan ik me je schroom wel een beetje voorstellen. Jochie.

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#4 Geplaatst: 2008-09-19 00:22:31

Handigste is het bij de fanaten na te vragen:

http://www.lrccl.com/

http://php.landmania.com/Web_Links-index-req-viewlink-cid-3.html 

(even googelen op "club Landrover" en je vindt er nog veel meer).

Verder: als je er een tegenkomt: even onder de "placque" de naam zoeken van de garage.

Steven

avatar#6225
LaRo
Berichten: 1
Reacties: 3

#5 Geplaatst: 2008-09-19 00:50:43

Okay, Ivo, laten we het er dan maar op houden dat je op Internet geen intonatie en gezichtsuitdrukking ziet, want voor mij kwam je tekst over als typisch zo iemand die zeikt over mensen die een grote auto willen rijden. Maar nu begrijp ik dat het zo niet bedoeld was.

Thanks voor de tip dan, die ik verkeerd opgevat had.

Nou ja, onderweg kan ik ze niet aanspreken, maar ik heb wel nu al viavia nu een monteur wat dichterbij huis gevonden, dus dit heeft toch gewerkt.

Steven: bedankt voor je moeite. Die plaque heeft meestal de dealer naam, die heb ik ook, een hele goede, waar de auto in onderhoud is, maar als er wat is, is het niet handig om met een stukke auto zo ver te moeten. Leuk, die websites, ik ga ze zeker eens goed bekijken. Allemaal masochisten onder elkaar * wink * (Ivo)

Thanks.

avatar#3992
ivo 71
Berichten: 14
Reacties: 656

#6 Geplaatst: 2008-09-19 20:28:58

Misverstandje blijkbaar, sable erover. Succes met het tankje. En de oliekering.

Trouwens, de mijne is groter dan de jouwe...;-), zelfs als je in een 109 LWB rijdt. Afgunst op grootrijders is niet aan de orde, sterker nog, bij mij oogsten ze juist bijval. Big is beautiful!

avatar#6225
LaRo
Berichten: 1
Reacties: 3

#7 Geplaatst: 2008-09-20 17:11:50

Hahaha, tis een Discovery, TD5 en traaaaaaaaaaaaaaaaaag.

Thanks en jij ook nog veel plezier!