Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

schotel - satellite

Auteur Bericht

avatar#5148
blokjes
Berichten: 4
Reacties: 3

#0 Geplaatst: 2008-10-04 15:03:25

Goedemiddag,

Om zelf niet het wiel uit te vinden heb ik de volgende vraag; ik ben sinds kort woonachtig in LDF en heb een Triax schotel + Thomson TS4H satellite + een duo LNB Twin. Alles keurt geinstalleerd ook juist frequentie maar ik krijg geen signaal. Wat doe ik fout? Wie kan mij advies geven.

Groet,

Sara    

avatar#6277
Paulsax
Berichten: 22
Reacties: 100

#1 Geplaatst: 2008-10-05 17:50:42

Sara,

Wellicht dat ik je als "domoor" op dit terrein een kleine tip mag geven hoewel je dat misschien al wist: ook ik liep tegen dit probleem aan door de Nederlandse handleiding keurig te volgen. Het blijkt echter dat de elevatie-hoek in graden hier in Frankrijk nogal verschilt van die in Nederland en dat stond natuurlijk niet in die handleiding...wist ik veel.

Op http://www.dishpointer.com/ kun je eenvoudig het aantal graden voor die hoek laten berekenen door je sateliet (astra?) en je woonplaats in te vullen.

Hoop dat je er wat mee kunt!

Paul