Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

stucprofielen

Auteur Bericht

avatar#6188
snuff
Berichten: 15
Reacties: 40

#0 Geplaatst: 2008-10-19 21:44:35

Als dan staks mijn electra mooi in mijn muren ligt wil ik het stucen. Worden in Frankrijk ook stucprofielen gebruikt, verkocht en zo ja hoe heten ze daar? Worden ze in alle bouwmarkten aangeboden? In de bouwmarkt bij mij in de buurt hebben ze wel stucgereedschap maar ik heb geen profielen gezien. Ik heb niet zo veel zin om drie meter lange profielen mee te sjouwen vanuit Nederland als het niet hoeft.

'Snuff'  

avatar#3132
Advizeurpiet
Berichten: 20
Reacties: 952

#1 Geplaatst: 2008-10-20 08:30:45

Snuff,

Die dingen heten in FR "profilé d' enduit", ook wel "profilé pour enduit" of "profilés d'arrêt d' enduit". Bestaan in verzinkt metaal en kunststof, net als in NL.

Ik zie ze bij vrijwel elke bouwmarkt bij mij in de buurt: BricoMarché, Leclerc Brico, Brico Depot. Meestal in de buurt van de tegelhoek.

Salutations, Jos