Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Huizen kopen

Huizen kopen

Hoe om te gaan met de makelaars, notarissen, de bouwers en de Franse ambtenaren (vergunningen).

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

La Rochelle, huisje gezocht, wie kan helpen?

Auteur Bericht

avatar#6462
Hans.D.
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2008-11-21 23:35:56

Hallo, iedereen op dit forum, mijn vrouw en ik zijn op zoek naar een kleine woning voor 2 personen en 2 hondjes in La Rochelle.

Wij zouden het zeer op prijs stellen indien er mensen op dit forum zijn die misschien behulpzaam kunnen zijn bij het aanbevelen van makelaars en websites.

Is het realistisch te denken dat wij voor maximaal 150.000 Euro een huisje kunnen kopen in La Rochelle? Ik begrijp dat als je verder weg uit de stad gaat de prijzen wel iets lager zullen zijn, maar onze voorkeur gaat toch uit naar La Rochelle zelf. Wij zijn op zoek evt. naar een huisje wat nog wat opgeknapt moet worden, en het is ons duidelijk dat voor het bedrag wat we te besteden hebben wij geen luxe kunnen verwachten.

Alle hulp/tips is welkom.

Alvast bedankt, Hans en Rose

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#1 Geplaatst: 2008-11-22 09:30:59

Hi, bij La Rochelle gaan bij bellen rinkelen. Ik zit op dezelfde hoogte maar wel een stukje landinwaarts zo'n 130km. Als je belangstelling hebt wil ik je wel verder informeren. Mijn buurman wil verkopen en het gaat om zo'n bedrag.Verder even google-en voor een idee van prijzen?

avatar#8414
surf
Berichten: 30
Reacties: 278

#2 Geplaatst: 2008-12-11 10:21:14

hans en rose,

ik heb jullie mailadres niet meer dus doe ik het zo.

er staan drie leuke huisjes te koop in nieul sur mer, dat is iets ten noorden van la rochelle.
een stadje met een allerliefelijkst haventje wat port du plomb heet.
http://bernezac.com/Houmeau.htm (hier zie je foto's)
kan jouw boot wel droogvallen ? dat is namelijk handig om te weten, want anders ben je aangewezen op de haven van la rochelle waar wachtijden zijn (de haven wordt binnenkort vergroot en is de grootste jachthaven van europa) of de haven van marans, maar dan ben je even zoet om de zee te kiezen.
er staat overigens genoeg te koop hier.

cees.