Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

moderatieverzoek en anders negeerverzoek

Auteur Bericht

avatar#3794
H@ns
Berichten: 22
Reacties: 598

#0 Geplaatst: 2008-11-22 13:11:10

Niet echt mijn ding, sterker nog ik walg van klik-achtig gedrag maar ik maak hier toch even een uitzondering.

Ik heb al een cynische opmerking gemaakt over narcisme en egocentrisme in een onderwerp waar het o.a. ging over redenen om iemand van een forum te weren, welnu:

Een forumdeelnemer die elk onderwerp telkens op zichzelf weet te betrekken, elk bericht vol zet met ik, mij, mijn en m'n, zichzelf klaarblijkelijk boven anderen verheven ziet en zichzelf als het middenpunt van de wereld beschouwd werkt redelijk irriterend op mede forumleden!

Maargoed, afgezien van het feit dat de sfeer wat verziekt is bovenstaande misschien nog niet aanleiding genoeg om iemand te weren.

Beledigen lijkt me dan weer wel een reden (zie onderwerp over afdak maken in de bouwrubriek)

Maar wat me eigenlijk het meest stoort is de situatie dat er mensen het hele forum of bepaalde rubrieken gaan mijden omwille van slechts één enkel forumlid.

Ik wil daarom voorstellen om ofwel het belastende materiaal van het forum te gooien (deze zin is voor interpretatie vatbaar)

Of aan alle forumleden vragen om de dissonant volledig maar dan ook volledig te negeren, dus geen enkele reactie meer geven op zijn toch al onleesbare onzin.

Zelfs de beledigingen te laten voor wat ze zijn en te realizeren dat in de leefwereld van dat forumlid iedereen behalve hijzelf minderwaardig en onbenullig is. 

avatar#3509
Christian-le-Bricoleur
Berichten: 151
Reacties: 2902

#1 Geplaatst: 2008-11-22 21:57:47

Hans,

I could'nt agree more. © Rob v.d.M.

Negeren.

Christian v.K.

avatar#3509
Christian-le-Bricoleur
Berichten: 151
Reacties: 2902

#2 Geplaatst: 2008-11-22 23:55:53

Het probleem is opgelost.

CvK