Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

nederlandse bestuur in franse dorpen

Auteur Bericht

avatar#5897
la Gravetière
Berichten: 50
Reacties: 77

#0 Geplaatst: 2009-01-04 16:38:52

Op een collega site :-) las ik dat er in de dorpen veel nederlanders in de plaatselijke besturen zitten. Zou het niet makkelijk zijn om daar een lijstje van aan te leggen. altijd makkelijk als je een moeilijk probleem moet uitleggen aan het dorp of stads bestuur.

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2009-01-14 19:15:53

Hier ligt een mooie taak voor de Nederlandse verenigingen in Frankrijk. Zij organiseren Sinterklaasfeesten, Koninginnedagen en golfen en bridgen veel. Sinds enige tijd zijn zij zich ervan bewust geworden dat zij ook een maatschappelijke taak zouden kunnen hebben voor de Nederlanders in hun biotoop. Die ontwikkeling is een goede zaak. De adresgegevens van alle verenigingen zijn hier te vinden.

Wim