Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > De Franse overheid

De Franse overheid

Regelgeving, formulieren, ambtenaren, auto invoeren, het gemeentehuis, trouwen, kinderen krijgen, begraven, cremeren.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

invoer nieuwe wagen voor mijn ouders

Auteur Bericht

avatar#6444
Spot
Berichten: 20
Reacties: 39

#0 Geplaatst: 2009-02-03 13:14:09

Mijn ouders komen regelmatig op bezoek bij ons in FR met de trein of het vliegtuig. Omdat ze niet altijd van ons afhankelijk willen zijn zouden ze hier ook graag over een auto beschikken. Mijn vader heeft in zijn familie een Peugeot verdeler zitten, dus ze zouden graag bij hem in België een nieuwe wagen kopen en deze meenemen naar Frankrijk. Ik denk niet dat het kan, maar kunnen zij zelf de wagen invoeren in FR op ons adres bijvoorbeeld ? Indien niet, dan denk ik dat de enige oplossing is om hem op mijn naam aan te kopen en in te voeren of heeft iemand nog andere ideëen ?

Alvast bedankt (nogmaals),

Ilse

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2009-02-05 18:25:01

Inderdaad moet je uiteraard over een adres in Frankrijk beschikken om een Frans kenteken te verkrijgen. Je laatste oplossing lijkt me dan ook het meest praktisch.

Wim