Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Transavia hervat vluchten

Auteur Bericht

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#0 Geplaatst: 2009-03-11 17:37:10

Er circuleren sterke geruchten dat Transavia de vorig jaar gestaakte vluchten op Bergerac en Paul hervat. De lijnen werden opgeheven omdat ze niet rendabel te maken zouden zijn. De hervatting in de economische recessie wekt dan ook enige verbazing. Donderdag 12 maart zou een persbericht verschijnen en worden gemeld dat het aantal vluchten wel lager zal zijn dan vorig jaar: driemaal per week in het voor- en naseizoen en tweemaal per week in de zomer. We zullen de ontwikkelingen volgen.

Wim

avatar#50
Colombe
Berichten: 21
Reacties: 227

#1 Geplaatst: 2009-03-14 16:15:57

Ik krijg net onderstaand bericht toegestuurd:

Bonjour allemaal,

Transavia gaat weer vliegen van Amsterdam naar Bergerac!!!! En terug!!!

Voor iets meer dan 100 euro per persoon een retourtje. Vanaf vandaag te boeken!

De emailcampagne heeft geholpen. Een woordvoerder van Transavia heeft verzocht bovenstaande aan de grote klok te hangen, zelf gaan ze er ook nog meer ruchtbaarheid aan geven.

Salut,

avatar#4416
Prinsesje
Berichten: 46
Reacties: 734

#2 Geplaatst: 2009-03-14 17:59:27

Je kan al kijken en boeken op de site van transavia. Voor Pau hebben ze soms vluchten die om 23.30 uur in AMS aankomen, niet echt handig maar er zijn ook dagen dat je eerder landt dus dat gaat best. Gelukkig ook geen vluchten om 7.00 uur `s morgens. Nu maar hopen dat ze de boel eind oktober niet weer dichtgooien.

Ingrid