Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

aflopen bouwstroom

Auteur Bericht

avatar#6742
ingeuitlaRoche
Berichten: 2
Reacties: 4

#0 Geplaatst: 2009-03-13 10:20:44

OKe nou zit ik met het volgende probleem, ik kreeg vandaag een brief, vrijdag de dertiende !, (begin er zelfs bijgelovig van te worden), dat maandag mijn bouwstroom wordt afgesloten, omdat onze termijn is afgelopen.

daar allelei redenen zijn we nog niet zover dat we een andere stroom voorziening hebben.

weet iemand of er mogelijkheden, op korte termijn te realiseren zijn?

p.s. alle berichten met opmerkingen over dat ik het hadmoeten zien aankomen, wil ik vast zeggen, JA DAT KLOPT. Maar daar heb ik nu niet zoveel aan

iedereen die met me mee wil denken alvast een dikke MERCIE

vriendelijke groeten,

Inge

Top  

avatar#5110
Robert du Moulin
Berichten: 76
Reacties: 1325

#1 Geplaatst: 2009-03-13 10:30:47

Inge,

Je bent niet de eerste die dat overkomt, en je zult ook niet de laatste zijn. Maar wanneer je de refresh buttom aanklikt in je browser wanneer je nog bent ingelogd hier op het forum vindt er een wonderbaarlijke vermenigvuldiging van je al verzonden bericht plaats. Ik mag hopen dat de belastingdienst ook zo'n functie inbouwt: dan ben je met één keer betalen meteen klaar voor een heel decennium. Aan het werk heren en dames ict'ers bij de fiscus, maak het nóg leuker.

Rob

p.s. Het antwoord op je vraag staat bij je eerste verzending, hieronder.

avatar#148
marjorie
Berichten: 68
Reacties: 332

#2 Geplaatst: 2009-03-13 18:03:09

heel snel verlengen en hopen dat ze niet zonder meer de stekker eruit trekken. je krijgt tenminste nog een brief, bij ons hadden ze de kabel er al uit getrokken. niet omdat de termijn verlopen was maar omdat ze van buiten dachten te kunnen zien dat we klaar waren!

sterkte,

marjorie