Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Verwennen van bouwvakkers

Auteur Bericht

avatar#4636
willemfrance
Berichten: 23
Reacties: 52

#0 Geplaatst: 2009-06-13 16:29:02

Beste Forumleden

Binnenkort starten wij met de bouw van ons nieuwe huis. Hierover hebben wij een praktische vraag. In Nederland is het goed gebruik om de bouwvakkers op vrijdagmiddag te verwennen. Iedere euro is goed besteed want je wordt extra goed geholpen. Wellicht dat ik het iets moet nuanceren omdat wij in de Achterhoek wonen en daar de werkwijze wellicht wat van het westen af zal wijken.

Bestaat er in Frankrijk ook zoiets. Ik heb het met een buurman (ex bouwvakker) overlegd en die kende het niet. Wel kwam het af en toe voor dat zij aan het einde van een grote klus meegenomen werden naar een restaurant.

Wij zijn zelf in Nederland maar kunnen wel wat met onze buren regelen, heeft er iemand suggesties?

Willem

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2009-06-15 15:20:12

Ja hoor, ook bij ons gingen wij vrijdagmiddag rond met biertjes en lekkernijen. De Franse bouwvakkers vonden dat erg prettig en het zorgt voor een goede sfeer.

Wim