Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Geldzaken

Geldzaken

Belastingen, (sociale) verzekeringen, banken, geld overmaken naar Frankrijk, hypotheken.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

stuk land kopen

Auteur Bericht

avatar#7276
lein27
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2009-06-18 12:30:05

hallo mensen,

ik en mijn vriend overwegen om een stuk land te kopen in frankrijk. En dan zo goedkoop mogelijk en zo groot mogelijk.  Op termijn zouden we daar dan een eenvoudig ecohuis op willen bouwen op de manier zoals ze hier http://www.simondale.net/house/ gedaan hebben in engeland.

Mijn vraag is, het bedrag wat wij willen lenen zal rond de 35.000 a 50.000 euro uitkomen, kan je ook voor zo'n resp. klein bedrag een hypotheek aanvragen? gelden dan dezelfde regels en beperkingen als voor een veel hogere hypotheek? Of verval je in een andere soort lening?

Is een hypotheek in nederland aan te raden of juist in frankrijk?

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2009-06-19 19:43:09

Het plan lijkt me, voorzichtig uitgedrukt, nog niet geheel voldragen en uitgedacht. Lees eerst het verhaal over hypotheken op onze website en ook over hoe je grond in Frankrijk koopt. Even met de zoekmachine aan de slag. Als je in Frankrijk iets koopt, is het over het algemeen verstandiger om ook in Frankrijk een lening proberen te krijgen.

Wim