Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Kosten aanbreng nieuwe buitenvoeg

Auteur Bericht

avatar#6617
Dut
Berichten: 32
Reacties: 49

#0 Geplaatst: 2009-06-27 14:07:58

Beste mensen,

Ons Huisje heeft aan één zijde een oude voeg en aan de ander kant een vrij open voeg (op de foto aan de voorgrond). De open voeg is 'op zeker' van leem (toen ik per ongeluk de tuinsproeier er tegen zette liep het leem eruit...) en er zitten best wel wat gaten in zo groot als een euro waar nu regelmatig insecten in vliegen. De andere kant (verre kant op de foto) is harder en blijft beter zitten, al brokkelt het zo nu en dan een beetje.

Ik vermoed dat het binnenkort verstandig is het huis, en dan met name de zachte leme voeg, te laten vervangen. Ik zou graag het huis willen laten voegen zoals op de voorgrond van de foto (open dus).

Heeft iemand dit recentelijk gedaan? Ik heb namelijk geen idee van de kosten en zou graag een referentie willen hebben voordat ik een offerte aanvraag.

Gaat dit per m2 of hoe werkt dit?

Alvast dank voor de reacties!

Groet,

Robert

 Huis

avatar#4214
Eugene(70)
Berichten: 13
Reacties: 37

#1 Geplaatst: 2009-06-27 14:40:52

Beste Robert,

Op de homepage van deze website staat onder wonen - klussen - voegen, zeer uitgebreidt beschreven hoe en wat. Ook een indicatie vwb de kosten.

Groet,

Eugene

avatar#3509
Christian-le-Bricoleur
Berichten: 151
Reacties: 2902

#2 Geplaatst: 2009-07-12 10:36:04

Robert-Dut,

dit bedoelde Eugene dus.

Schattig huisje overgens, en zeker de moeite waard daar een voeg in stijl aan te brengen. Hoe zou het zijn op een verborgen plekje een beetje te oefenen en het dan zelf te doen?

Naja, dit is typisch het advies van een bricoleur-par-passion, pas par necessité.

Christian von Klösterlein

avatar#5110
Robert du Moulin
Berichten: 76
Reacties: 1325

#3 Geplaatst: 2009-08-19 10:36:28

J & H,

De link "dit" die verwijst naar Christians verhaal over voegen werkt bij mij wel, onder alle standaard webbrowsers: Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. Misschien dat er i.v.m. de in gang zijnde update van de software waar deze website op draait even een "time-out" is geweest op het moment dat julie op zoek gingen naar die info over voegen.

En anders een kleine omweg via de homepage naar het menu onder "wonen", daar het submenu "klussen", en dan naar "voegen", zoals Eugene hierboven al had bewegwijzerd.

Rob