Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Geldzaken

Geldzaken

Belastingen, (sociale) verzekeringen, banken, geld overmaken naar Frankrijk, hypotheken.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Heeft iemand ervaring met meilleurtaux of andere courtiers ?

Auteur Bericht

avatar#6444
Spot
Berichten: 20
Reacties: 39

#0 Geplaatst: 2009-09-16 23:45:15

Hallo,

Heeft er iemand ervaring met meilleurtaux of een andere internet courtier?

Wij gaan een woning bouwen en hebben hiervoor een hypotheek nodig. Bij de aankoop van onze bouwgrond ben ikzelf gaan rondkijken. Banque Populaire du Sud bood toen de interessantste condities aan, maar toen puntje bij paaltje kwam was de rente ondertussen gestegen en werd dit doorgerekend, werd er een overbruggingskrediet aangeboden ipv een gewone hypotheek, etc. Vermits de definitieve akte getekend diende te worden, hadden we geen keus en hebben we hun aanbod moeten aanvaarden.

Omdat we nu over meer tijd beschikken wil ik er dit keer zeker van zijn niet voor zulke onaangename verrassingen komen te staan.

Gaat zo'n courtier werkelijk meerdere banken vergelijken of hebben ze een voorkeur voor een bepaalde bank? Als je via hun een hypotheek afsluit moet je dan geen dossierkosten aan de bank betalen ?

Alvast bedankt,

Ilse

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2009-09-20 15:08:05

Meilleur Taux is wel zo'n beetje de grootste prijsvergelijkende website op het gebied van geldzaken. De site verdient zijn - vele - centjes met het aanbrengen van klanten die via zijn site zijn binnengekomen. Meilleur Taux ontvangt dan de afsluitprovisie (circa 1%).

De site verwoordt het zelf zo:

Pour aider les particuliers à financer leur projet immobilier dans les meilleures conditions, meilleurtaux.com leur fait bénéficier de ses relations privilégiées auprès de ses 110 partenaires bancaires.

Celles-ci analysent précisément les dossiers que nous leur transférons et font une proposition de financement adaptée aux attentes et au profil de nos clients

 

Wim