Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

fruitteelt rondom Moulins

Auteur Bericht

avatar#7445
marion77
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2009-09-20 10:58:40

Hoi,

Ik ben Marion en nieuw hier.

Ik ben van plan om binnen nu en twee jaar naar Frankrijk te emigreren.

Nu kan ik heel veel informatie op het internet vinden, maar toch blijven er een paar vragen over en ik hoop dat jullie me daar bij kunnen helpen. Ik zou graag willen weten of er in de omgeving van Moulins (Allier, Auvergne) telers zitten met klein fruit (denk aan aardbeien, frambozen, kersen, bramen, e.d.) Als omgeving reken ik zo’n 40km rondom Moulins. En misschien kan iemand mij ook vertellen of er wel vraag is naar een fruitboer. Ik weet dat de fransen chauvinistisch zijn, dus ik ga er van uit dat ze ook in Moulins graag producten uit de streek willen hebben. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast bedankt!

Groet, Marion

avatar#6601
P’Homme de la Terre
Berichten: 73
Reacties: 1367

#1 Geplaatst: 2009-09-20 11:18:27

Niet zozeer bij Moulins, maar een kilometer of dertig boven Montluçon, in de gemeente Saint Désiré (03370) : http://www.lesfruitsdupassau.nl.

Succes,

Peter.