Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Entre bavards

Entre bavards

Deze keuvelhoek is bestemd voor algemene discussies over 'Frankrijk'.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Brigitte Bardot in een viskom.

Auteur Bericht

avatar#8414
surf
Berichten: 30
Reacties: 278

#0 Geplaatst: 2009-09-20 14:53:36

Brigitte bardot

Terwijl boze boeren miljoenen liters melk laten weglopen, kostbare melk geproduceerd door beesten die op harde betonnen vloeren en roosters staan, te vreten krijgen via een automaatje wat Klara de specifieke hoeveelheid voederstoffen geeft, zodat de zelfzuigende computergestuurde melkmachine haar twee maal daags leeg kan trekken, voor prijzen die de massale consument niet wil betalen omdat ze voortdurend de hand op de knip houden, net zoals bij de eieren van kippen die opeengestapeld in enorme eieren-maak-fabrieken worden gestouwd, of zoals de varkens die onder erbarmelijke omstandigheden leven voordat ze hun lijf moeten verkopen voor een pistoolschot door hun hersens en eindigen in een karbonade of cote de porc, komt aan de andere kant van de dierminnende mensenwereld de boodschap van Brigitte Bardot dat we maar eens op moeten houden met de dieren in een circus, een algemeen verbod is de uitkomst.

Al wandelend met een poedel of een andere soort opgesmukt viervoetig wezen met staart, al of niet in een leder vestje tegen de kou of de laatste Louis Vuitton bodywarmer om de schriele pootjes geslagen, weten dierliefhebbers de wereld aan banden te leggen met hun belachelijke eisen.

Ik zou zeggen, juf bardot en al die anderen, kruip zelf eens een poosje in een viskom met of zonder vuitton(zwem)vestje en laat ons dan nog eens weten hoe het was.

Menig beoefenaar van circus is liefdevoller voor zijn dier dan de gemiddelde inwoner van welke stad dan ook met op de hoek van de straat een schij….bak van twee vierkante meter waar je in de stront van een andere mag gaan zitten om je behoefte te doen.

Cees.