Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Entre bavards

Entre bavards

Deze keuvelhoek is bestemd voor algemene discussies over 'Frankrijk'.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

m29 zoekt een plek in de natuur -lees mij

Auteur Bericht

avatar#7520
Kai
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2009-10-30 23:56:46

Waarom zoek ik een plek in de natuur vraag je je misschien af en dat ga ik je vertellen.

Buiten dat ik al meerdere malen buiten Nederland heb gewoond (Amerika, Frankrijk, Duitsland) kan ik gewoon niet wennen aan het reguliere leven.

Alle onzin die op tv komt, mensen die graag aan de maatschappelijke eisen willen voldoen, al de regels, de herrie, geweld en vervuiling, het is het gewoon niet voor mij.

Ik hou van de natuur, dieren,spiritualiteit en rust. Als ik rust wil moet ik het nu opzoeken en de basis is herrie en ik wil weer dat het andersom is.

Natuurlijk in heel veel mensen hun ogen wordt je voor gek verklaard want je moet maar gewoon mee doen met de rest maar het is moeilijk uit te leggen maar het voelt niet goed.

Daarom zoek ik mensen die in de natuur wonen en zo nu en dan hulp nodig hebben met bijv: de dieren, of misschien zijn jullie ben jij iets aan het opbouwen (boomhutten,dorp in de natuur of iets aan het renoveren),iemand die mee helpt het land in de gaten houden,houthakken of hulp nodig heeft bij activiteiten.

Zelf zou ik bijv een (boom)hut willen bouwen en misschien wel meer voor mensen met dezelfde gedachtes. Eten zelf verbouwen, vissen, kampvuur, back to basic.

Nog wat informatie over mijzelf aangezien ik zelf niet bepaald standaard ben.

Ik ben artistiek en openminded ingesteld, rustig, geen drugs gebruiker.

Hou van dieren, hou van vissen, bivakkeren, wintersport(de enige keer dat ik drukte zou op willen zoeken),muziek en natuur.

Heb redelijk ervaring in van alles wat en veel in de bouwe gewerkt, sta er al vanaf me 15e alleen voor dus ben wel wat gewend in het leven.

Kwa uiterlijk zal ik er ook niet om heen draaien, ik heb redelijk wat tattoos en piercings voornamelijk omdat ik er van hou maar heb ook in een aantal shops gewerkt dus dat hielp ook wel.

Voor de meeste zal dit allemaal best raar zijn om te lezen maargoed, ik heb precies verwoord wat me hart zegt.

Dit is dus wat ik zoek en min kost en inwoning en uiteraard voor een lange tijd want wat mij betreft heb ik hier niks meer te zoeken.

Dus als je na het lezen iets herkenbaars ziet of misschien iemand kent die wat heeft om misschien heb hen je zelf wel wat ik zoek neem dan absoluut contact met me op en dan kunnen van daaruit verder.

Groetjes

Kai

Ps: wat heel fijn zou zijn als er ook ruimte is voor een hond want sinds me hond is overleden mis ik toch iets.

avatar#3992
ivo 71
Berichten: 14
Reacties: 656

#1 Geplaatst: 2009-10-31 00:21:24

Google eens op Mansolein. Dat is een soort paardenfarm in Frankrijk die door Nederlanders wordt gerund die net als jij het spirituele tot de leidraad en het uitgangspunt in hun leven hebben gemaakt. Zover ik weet verkeert het project nog min of meer in de opstartfase, dus misschien dat ze iets met je zouden kunnen. Ik weet natuurlijk niet of het zo is maar niet geschoten is altijd mis.

Iets van de eigenaren afwetend zal het in de omgeving niet al te druk zijn.

Succes!

Ivo

avatar#8414
surf
Berichten: 30
Reacties: 278

#2 Geplaatst: 2009-10-31 10:25:18

Ik ken veel van deze “vol-met-tatoeage-en-piercing-mensen-met-hond” hier in de omgeving, al is het niet echt persoonlijk.

Meestal wonen ze in oude busjes, sommigen in tenten, en een goede vriend zelfs in een oude stadsbus die hij omgebouwd heeft tot huis inclusief badkamer met douche met warm water en doortrek wc.

Hun motivatie ? een beetje zoals Kai.

Ik vraag me af of er platforms zijn waar men elkaar ontmoeten kan.

Mijn advies is om het zelfde te doen als zij, koop een busje, laad je hond en boedeltje in en reis de zon achterna.

Deze jongeren leven van een minimum uitkering (wettelijk verplicht in Frankrijk) en doen waar ze zin in hebben.

Ok, niet mijn leven maar aangezien ik ook veel gereisd heb begrijp ik des te beter hun/jullie afkeer van deze weggooimaatschappij.

Ik kan er ook niet tegen, maar ook zonder in een boomhut te wonen, mijn zachte babyhuidje te laten molesteren door een tato, of een grote drollen schijtende hond naast me, kan ik me prima afzijdig houden van de geldverslindende massa die doet wat men van elkaar verlangt.

Er zijn her en der in Frankrijk nog zat oude huizen te vinden die opgeknapt kunnen worden en waar je slechts eenmaal per jaar de postbode zult zien (met de kalenders) en waar je voortreffelijk kunt leven met je eigen tuintje.

Cees.

avatar#7536
10
Berichten: 1
Reacties: 12

#3 Geplaatst: 2009-11-06 15:53:03

Hai Kai, beetje geschrokken van onze openheid?? Helemaal niks meer van je vernomen na al onze mails?? Hoop alles wel in orde?

groetjes M&M