Informatie






Forum Archief



In december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.















Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Links invoeren lukt niet

Auteur Bericht

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#0 Geplaatst: 2009-11-13 22:28:57

Sinds één of twee maanden lukt het mij niet om links in te voeren in berichten.

Of het "kettinkje" onderin de berichtbox is inactief (vaag), of als het actief is , heeft klikken erop geen effect.

Ter informatie: ik werk met Windows XP en Internet Explorer 8 met als firewall/antivirus Zonalarm. Java is up to date en geactiveerd in IE 8.

Ligt het aan mijn instellingen of aan de website?

Steven

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#1 Geplaatst: 2009-11-13 23:22:56

Hallo Steven,

Als je de tekst selecteert om een link in te voeren, dan ligt het aan je instellingen want bij mij (Windows XP / Firefox 3.6 Beta 2) werkt het goed.

Voorbeeld: een linkje naar mijn website.

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#2 Geplaatst: 2009-11-14 07:43:52

Ik test even met Google Chrome want Firefox heb ik niet.

Steven

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#3 Geplaatst: 2009-11-14 07:45:56

Werkt inderdaad wel. Zal dus aan mijn browser liggen maar heb geen idee wat daar mis mee is.

Bedankt Thomas!

Steven

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#4 Geplaatst: 2009-11-14 13:23:00

Daar lijkt het wel op inderdaad. Maar heb je wel de standaardversie van IE8?

Want ik heb om dit berichtje te typen ook IE8 (8.0.6001.18702IS om precies te zijn; geen idee hoe je voor IE kunt weten of dat de laatste versie is, die informatie hebben ze bij MS té goed verborgen!) van stal gehaald en daarmee kan ik ook gewoon linkjes plaatsen ...

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#5 Geplaatst: 2009-11-15 09:27:28

Ik heb dezelfde versie van IE8 alleen met een "C" aan het eind en altijd de automatische updates. Nu zijn er af en toe wel meer verschillen tussen de browsers. Met IE kan ik wel inloggen op het netwerk van mijn werk maar dat gaat niet met Google of Safari.

In elk geval weet ik dat ik met Google wel links kan plaatsen dus gebruik ik dat programma gewoon voor die zeldzame keren dat ik dat moet doen.

Steven

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#6 Geplaatst: 2009-11-19 23:54:34

testje met het invoeren van een link met Firefox:

de homepage

Wim

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#7 Geplaatst: 2009-11-19 23:58:37

testje met het invoeren van een link met IE8:

de homepage

Wim