Informatie






Forum Archief



In december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.















Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Windows 7 icm Explorer 8

Auteur Bericht

avatar#6865
puk
Berichten: 5
Reacties: 110

#0 Geplaatst: 2009-11-19 00:23:38

Beste systeembeheerder,

bij het plaatsen van een berichtje via Win 7 en Ex 8 sloeg de zaak op hol, hij bleef maar nieuwe berichtjes plaatsen.

Welke instelling zit er verkeerd, bij mij of bij jullie?

Gebruik de 64 bits build van Windows 7 en Explorer 8.

vrgr

puk

avatar#3320
Eric
Berichten: 1
Reacties: 58

#1 Geplaatst: 2009-11-20 16:31:59

Beste Puk,

ik plaats dit bericht nu ook met Windows 7 en IE8, 64 bits.

We zullen weldra zien of dit problemen geeft!

avatar#3320
Eric
Berichten: 1
Reacties: 58

#2 Geplaatst: 2009-11-20 16:33:08

Hier geen problemen.

Wellicht dat je na het plaatsen de "ververs" (F5) toets hebt gebruikt?

Dan wordt het bericht inderdaad nogmaals geplaatst.

Vooralsnog lijken er geen problemen te zijn.

avatar#6865
puk
Berichten: 5
Reacties: 110

#3 Geplaatst: 2009-11-21 11:51:05

nee, ik had geen toets aangeraakt, na het inloggen plaatste er automatisch een nieuw berichtje (leeg), waar ik het laatste had geplaatst. 

puk