Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

tips gevraagd voor het vinden van een aannemer normandie

Auteur Bericht

avatar#5098
vriesvakkie
Berichten: 1
Reacties: 11

#0 Geplaatst: 2010-02-24 20:49:24

Voor een aanbouw van ons vakantiehuis (met colombage) zoeken wij een aannemer die de ruwbouw verzorgt. Een vergunning hebben we al. Wij willen bijvoorkeur geen losse artisans omdat controle op de bouwplaats al lastig genoeg is. 

Bij de buren vragen heeft geresulteerd in een drietal bevriende artisans (beton, hout en dak), de gecombinerde offerte was dermate hoog  (1500/m2 alleen ruw bouw, bestaande uit fundering, betonnen muren, vloer en leiendak ) dat dat niet de weg is.  Vanuit mijn werk bij een projectontwikkelaar weet ik wel wat het in NL mag kosten, ook een particulieren en buitenlander toeslag kan ik mij voorstellen. Kortom, wat raden jullie aan buiten de page jeunes?

Salut Jos (76)