Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

betaling tijdelijke elektriciteitsmeter

Auteur Bericht

avatar#4636
willemfrance
Berichten: 23
Reacties: 52

#0 Geplaatst: 2010-03-25 19:31:40

Betaling?

In oktober is onze tijdelijke elektriciteitsmeter geplaatst. Omdat er na 2 maanden nog geen nota kwam, navraag gedaan bij de architect, deze was erg lakoniek. "komt wel na 3 a 4 maanden"

Inmiddels 5 maanden verder en nog geen nota. Wij zouden het vervelend vinden als het bouwbedrijf geen stroom meer zou hebben omdat wij niet niet tijdig zouden betalen. Er is ook geen nota in onze Franse brievenbus gekomen (de buren controleren deze eens per week)

Maar ook de aannemer is hele lakoniek, komt allemaal vanzelf en duurt soms wat langer.

Vraag:

Heeft iemand (bij voorkeur een geruststellende) ervaing met de kosten van de tijdelijke bouwmeter?

met een groet, Willem

avatar#5110
Robert du Moulin
Berichten: 76
Reacties: 1325

#1 Geplaatst: 2010-03-26 17:34:44

Willem,

Die geruststellende ervaring valt te lezen in een reactie van Advizeurpiet vorig jaar januari. Je krijgt die aansluiting voor een jaar, en na 10 maanden zou je wanneer alles goed gaat een bericht moeten krijgen dat die (eerste) termijn er bijna opzit. Verlengen kan. Je wordt dus niet zomaar afgesloten. Maar mocht je tegen die tijd niets horen van de EDF, dan zelf contact opnemen. Het op zich laten wachten van je eerste rekening betekent dus niet dat er snode plannen gesmeed worden om de bijl in je stroomtoevoer te zetten.

Rob

avatar#4636
willemfrance
Berichten: 23
Reacties: 52

#2 Geplaatst: 2010-03-28 14:15:11

Beste Rob, bedankt voor het meedenken,

maar inmiddels wordt het wat duidelijker, onze buurman (ex bouwvakker) praat nog wel eens met de "jongens" op de bouw (iedere dag dus) en zij geven op dat hun baast het nog wel eens rechtstreeks met de EDF geregeld heeft (klopt inderdaad dat de meter wel erg snel geplaatst werd (de dag na de aanvraag) en dat wij waarschijnlijk een afrekening krijgen als de bouw klaar is,

met een groet, Willem